Bu Da Neymiş- Flat Heroes
2 ağustosta erken erişimden çıkmış, PC ve Nintendo Switch'de yayınlanacak Flat Heroes'un demosunu Switch'de oynama şansı yakaladım. Peki bu Flat Heroes da neymiş?
Campaign:
Oyunda toplam 10 tane dünya bulunmakta. Her dünya yaklaşık 20 bölümden oluşuyor ve her dünyanın sonunda bir boss ile karşılaşıyorsunuz. Her bölüm önünüze atılan engellerden belli bir süre hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Rahat başlarken yarım saat sonra birden terlemeye başlıyorsunuz. Oyun üzerinize yeni engeller koymakta durmuyor. Oyunda çeşit çeşit engel bulunmakta. Eğer eliniz hızlıysa muhtemelen rahatça kaçabilirsiniz ama benim gibi yavaş olan biri bazı anlarda sinirlenebiliyor.
Survival:
Burada baya fazla mod bulunuyor. Survival modunda başarabileceğiniz kadar uzun süre hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Zaman ilerledikçe zorlaşıyor tabi. Ben Mix'de oynadım ve zor da olsa 4 dakika hayatta kalmayı başardım. Mix'in yanında vertical, phases, solo, steep ve arrows modu var. Ayrıca her gün değişen bir meydan okuma bulunmakta. Bu modu da arkadaşlarınız ile oynayabiliyorsunuz.
Versus:
Arkadaşlarınız veya AI ile kapıştığınız (Benim arkadaşım olmadığı için AI ile oynadım). Zones modunda yeri değişen bir halka içinde en çok kalmaya çalışırken siz ve arkadaşlarınız birbirini durdurmaya çalışıyor. Battle modda ise ilk 15 kişiyi yenen kanıyor. Ayrıca runner ve catch modları da bulunmakta. AI'la pek zevkli olmuyor. En iyisi arkadaşlarla oynamak.
Kime Öneririm?
Eğer boş zamanınızda hem tek başınıza hem de arkadaşlarınızla eğlenceli, hızlı bir oyun oynamak isterseniz Flat Heroes'un burada olduğunu unutmayın. Hem erken erişimden yeni çıktı. Ben sanırım full halini alacağım. Sonraki yazılarda görüşmek üzere, hoşça kalın.
Hiç yorum yok: